top of page

SIR REG

SIR REG is een zevenkoppige, energieke band uit Zweden, waarvan de frontman de Ier Brendan Sheehy is. Hij verliet zijn geboortestad Dublin en kwam naar Zweden om zijn droom te vervullen – om de beste band samen te stellen die er is.
Met liedjes over alles, van de problemen van de moderne samenleving tot het vinden van de juiste bar op zaterdagavond, gecombineerd met sterke melodieën en explosieve liveshows, heeft SIR REG naam gemaakt in de Keltische punk- en rockscene.
Sinds de oprichting van de band in 2009 hebben ze zes veelgeprezen albums uitgebracht en hebben ze op veel van ’s werelds grootste podia gestaan naast bands als The Mahones, The Misfits, Thin Lizzy en The Real McKenzies.
Het nieuwste album, Kings of Sweet Feck All (2022), vervolgt het verhaal van de verhalen en worstelingen van gewone mannen en vrouwen – die vechten om hun stem te laten horen en hun meningen te laten tellen, zonder hun geest en vermogen te verliezen om te genieten van de eenvoudigere dingen in het leven, zoals rondhangen met vrienden in hun favoriete bar op een zaterdagavond.

SIR REG.jpg
bottom of page